ACCESS BARS™ SESSIE

ACCESS BARS™ SESSIE

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.

Naast de diepe ontspanning die een Bars® sessie verzorgt, biedt deze ook een dynamische verandering op alle vlakken van het leven.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Wat zijn de BARS en hoe wat doet een sessie?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, gevoelens, emoties, beslissingen en overtuigingen, die je ooit hebt gehad, als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om spanning te ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden.

Veel mensen zeggen na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd te voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot ongeveer drie tot vier weken later uitspreiden.

Wil jij ook ervaren wat een Access Bars voor jou kan betekenen? 

Een sessie van ongeveer 60 minuten bedraagt €57,-
Drie sessies van ieder ongeveer 60 minuten bedraagt €150,-