BIOSLIMMING

HUID VERSTEVIGEN EN AFSLANKEN IN ÉÉN

 

EEN BEHANDELING DIE ECHT WERKT

HET GEHEIM VAN BIOSLIMMING

Binnen no time een megazachte, glanzende, getonifieerde en compactere huid. En zichtbare resultaten als verlies van vocht- en vetophopingen op de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen. Huid verstevigen en een bevordering van de microcirculatie in het algemeen, wat bevordelijk is voor de aanmaak van collageen op de langere termijn. Afhankelijk van de lichamelijke situatie al na 1 tot na 6 behandelingen.

WARM- EN KOUDSTIMULATIE

BIOSLIMMING is een methode waarbij je met verschillende gels die boordevol plantaardige stoffen (caffeīne, etherische oliën, algen extracten en thermische stoffen zowel warm als koud) zitten  stevig wordt ingemasseerd en in afwisseling mag ontspannen en ‘afzien’.

Met dat laatste bedoelen we dat de laatste stap van de pakking bestaat uit een gel die ijs- en ijskoud wordt op je huid, nadat hij eerst heerlijk was verwarmd, en jij, terwijl je fijn ligt, kan wegdoezelen. Die ijskoude pakking zorgt voor de ultieme stimulatie van je celstofwisseling. Gelukkig duurt die sensatie maar tien minuten, maar het effect werkt nog zeker 24 uur door.  Je laat de stoffen de volgende vier uur verder inwerken.

WETENSCHAPPELIJK BEWIJS

BIOSLIMMING is wetenschappelijk bewezen http://www.bioslimming.com/clinical_study.html

Bioslimming  heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal voor een klant die moeite heeft om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem en last van cellulite of striae.

BIOSLIMMING – DE OPLOSSING VOOR CELLULITE

Bioslimming richt zich op de 3 elementen van cellulite:

– het collageen

– verminderen van vet (ophopingen)

– verbetering van de bloedcirculatie

BIOSLIMMING verhoogt de bloedsomloop door de warmte component in Active Slim Gel en Active Slim Crème. De toepassing van Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulite zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding slecht is! De cellulite zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkende stoffen.

ETHERISCHE OLIËN EN PLANTENEXTRACTEN

Etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen. De etherische oliën die worden gebruikt in onze formules hebben de onderstaande eigenschappen:

  • Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam
  • Verbeteren van van de bloedcirculatie
  • Versnellen vet verbranding en huid verstevigen
  • Stimuleren van de lymfe
  • Ontgiften van de huid
  • Vochtafvoer

Bioslimming try-out
€ 108,–

Bioslimming kuur (van 6)
€ 646,–

Bioslimming losse beh.
€ 132,–

Bioslimming extra Armen of Kuiten
€ 27,50

Vraag en antwoord

Is het adviesgesprek echt gratis?

Ja, het adviesgesprek is helemaal gratis.  

Zit ik ergens aan vast na het adviesgesprek?

Nee, je zit nergens aan vast nadat je het adviesgesprek met mij hebt gehad.

Kan ik het adviesgesprek aanvragen wanneer ik nog niet zeker weet hoe ik met mijn voeding aan de slag wil gaan?

Je kunt het adviesgesprek aanvragen, ook als je nog niet weet hoe je het wilt gaan aanpakken. Tijdens het traject kun je hier samen met de voedingscoach aan werken.

Moet ik me voorbereiden op het adviesgesprek?

Nee, je hoeft je niet voor te bereiden voor het adviesgesprek. Mocht je al weten wat je wilt gaan doen, dan is het handig om van te voren een voedingsdagboek bij te houden.

Is de praktijkruimte makkelijk bereikbaar en kan ik er parkeren?

De praktijkruimte ligt in een klein winkelcentrum in Noord-Eindhoven. Het is makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Parkeren kun je gratis voor de deur, maar ook in de gratis parkeergarage onder het tegenoverliggende plein.

Wat gebeurt er na afronding van een voedingstraject op maat?

Na het voedingstraject op maat heb jij geleerd hoe je zelfstandig volgens een gezond voedingspatroon kunt eten. Mocht je nog behoefte hebben aan regelmatige begeleiding dan is een strippenkaart een goede optie voor jou. Dit zijn 10 consulten voor een gereduceerd tarief

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: op afspraak

Contact

De Betere Eter

Ouverture 91

5629 PS Eindhoven

06-24824874

info@betere-eter.nl

Meer informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK: 74755870

BTW: NL001837178B91