Wil jij je streefgewicht bereiken, zonder aan een streng dieet te moeten?

Weet je nog de dag dat je jezelf fit voelde, je de trap kon oplopen zonder uitgeput te zijn en je niet baalde van je lichaam?

Vaak kunnen we ons dat nog heel goed herinneren, maar willen we er niet teveel aan denken, omdat het mijlenver van ons vandaan ligt.
Maar dat is hartstikke zonde…je kunt je namelijk weer zo voelen en jezelf aantrekkelijk voelen. Zelfs spiegels en etalageruiten zijn weer welkom!

Het voedingstraject op maat helpt jou naar een gezonder en fitter leven.
Met iets nieuws beginnen is spannend! Dat klopt en daar is begrip en aandacht voor. Maar door de persoonlijke aandacht tijdens de wekelijkse consulten met de voedingscoach, het voedingsschema op maat en de spreekwoordelijke “stok achter de deur” voelt het al gauw vertrouwd en worden de resultaten snel zichtbaar.

” Ik heb hele goede ervaringen en resultaten behaald bij Emmy. Super blij mee. Het weekmenu is prima om te doen, totaal geen honger gevoel. Ruim 75% van mijn gewichtsverlies is vet! Super blij mee. Dank je Emmy voor je fijne begeleiding.”

Kathleen van Kemenade uit Acht

” Ik ben heel erg tevreden met Emmy. Ze is erg persoonlijk en denkt goed met je mee en motiveert je ook. Ze reageert snel op appjes en is goed bereikbaar. Echt een aanrader als je op een gezonde manier wil afvallen.”

Danielle Alberts uit Eindhoven

Wat komt allemaal aan bod:

Inzicht in huidige voedingspatroon

Aan de hand van een voedingsdagboek dat ik je vraag bij te houden. Door dit zelf uit te schrijven, word je bewust van wat je eet, drinkt, doet en hoe je leeft.

Opstellen persoonlijke weekmenu’s

Het weekmenu is op maat, volledig passend bij jouw gezins-, werk- en persoonlijke situatie. Je smaakvoorkeuren worden hierin meegenomen. Dit heeft als voordeel dat het nieuwe voedingspatroon makkelijker is vol te houden, dat je geen honger ervaart, dat je de voor jou benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt en dat je hiermee kunt afvallen. Je hoeft geen dure maaltijdvervangers te gebruiken en je kunt met het gezin mee eten. 

Weging, meting en berekening van lichaamssamenstelling

Naast het gewicht worden je vetpercentage, je spiermassa, het BMI en je vochtpercentage in kaart gebracht. Ook nemen we de maten van je omtrek mee en wordt er een huidplooimeting gedaan.

  • Dit geeft inzichtelijk waar je nu staat en een houvast aan waar je naartoe wilt werken.

Recepten, tips en adviezen

Bij het weekmenu ontvang je recepten die volledig passend zijn binnen je voedingspatroon. Ook met allergieën of speciale dieetwensen wordt hierbij rekening gehouden.
Tijdens de consulten krijg je tips en adviezen zodat je leert hoe een gezond voedingspatroon eruit ziet. Tussendoor mag je altijd vragen stellen!

Bewustwording

Een stukje bewustwording hoort natuurlijk bij het aanleren van een gezond voedingspatroon. Hier wordt tijdens het hele traject aandacht aan besteed.

Bewustwording is belangrijk als je oude patronen wilt doorbreken en een nieuw voedingspatroon eigen wilt maken.

Persoonlijke coaching

Wekelijks heb je een consult met de voedingscoach. Dan is er persoonlijke aandacht voor hoe het met je voedingspatroon gaat en waar je tegenaan loopt. Je gaat weer met een gemotiveerd gevoel de deur uit en je bent er klaar voor om aan de slag te gaan met de week die voor je ligt.

Wat levert het jou op

=

Je leert hoe je op een gezonde en verantwoorde manier kunt afvallen.

=

Het is geen crashdieet, dus geen last meer van Jojo-en!

=

Je hoeft geen dure maaltijdvervangers te gebruiken en je kunt met het gezin mee eten.

=

De op maat gemaakte weekmenu’s kun je de rest van je leven gebruiken, ook om op gewicht te blijven.

=

Je voelt je energieker, fitter en gezonder.

Lees hier wat het anderen heeft opgeleverd.

“Na een druk leven met klassiek ballet, lesgeven zowel balletlessen als les op een basisschool liep het opeens heel anders. Ik kreeg veel klachten en bleek na een aantal jaren van zoeken een hoge hersendruk te hebben. Ik ben hier een paar keer aan geopereerd. Helaas werd de drain in mijn hoofd afgevoerd naar mijn hart en daar zijn de problemen begonnen. Ik kreeg longembolieën met als gevolg een openhart- operatie en twee jaar later ook nog een longoperatie. Ik heb hier motorische problemen aan overgehouden en kon ook niet meer sporten. Dit was niet gunstig voor mijn lichaam. Ik werd zwaar en lijnen ging niet makkelijk. Helaas kreeg ik in 2019 ook nog schildklierkanker. Mijn schildklier is verwijderd en ik moet nu Levothyroxine slikken. Hier ga je, volgens de internist, alleen maar van aankomen. Nou, dat is ook zo. Nu ben ik met Emmy in contact gekomen en zij heeft gekeken hoe mijn eetpatroon was. Het is heel fijn om met Emmy te overleggen en kijken hoe het met mij en met het eten gaat. Ze heeft een luisterend oor en zoekt snel naar oplossingen. Rustige uitleg, geen idiote diëten en ik ben nu al bijna 14 kilo afgevallen. Ik heb nog heel wat kilo’s te gaan maar zonder Emmy was ik nog steeds niet afgevallen of misschien nog wel zwaarder geworden. Ik krijg er een positief gevoel van, op naar de 15 kilo!”

C. uit Eersel

” Ik ben weer “betere eter” geworden. Ik had een reset nodig voor mijzelf in het weer bewust gezond eten. Met 3 kleine kinderen schoot dat er wel eens bij in en was hetgeen wat het dichtse bij lag en energie gaf wel even genoeg voor dat moment. Emmy heeft mij geholpen om de switch te maken naar weer gezond eten met een super lekker en goed vol te houden schema. Het was ook met 3 kleine kinderen heel praktisch. Mijn doel was niet perse om af te vallen en als dat dan zo was zou het minimaal zijn. Toch ben ik wat vet kwijtgeraakt, weer een stuk gezonder! Het werkt dus perfect.
Emmy laat jou zelf verantwoordelijk, is er als backup als dit nodig is en past eventueel in oveleg met jou het schema aan. Ik ben zeer tevreden over het 4 weken traject wat ik volgde onder de fijne begeleiding van Emmy. Ze pakt aan wat nodig is, ze luisterd goed naar wat je wilt en denkt daarin mee. Heel blij mee, dankjewel!”

Simone Roos - Janssen uit Eindhoven

Ik heb het 8 weken traject gevolgd bij Emmy. Ze kijkt echt naar jou als persoon en wat het beste bij je past qua voedingsadvies. De variatie is heel fijn. Ze heeft me veel inzichten en tips gegeven. Neemt alle tijd voor je en je kunt tussendoor altijd bij haar terecht met vragen. Ik zou haar zeer zeker aanraden!

Linda Bogaerts uit Eersel

Kosten voor het intensieve voedingstraject:

Traject Beter Eten Medium: incl. intake, volledige startmeting, analyse voedingsdagboek, voedingsschema op maat en 4 consulten € 325,- per persoon

Traject Beter Eten Large: incl. intake, volledige startmeting, analyse voedingsdagboek, 2x voedingsschema op maat en 8 consulten € 487,- per persoon

Wil je op basis van jouw persoonlijke situatie weten hoe dit jou gaat helpen?

Vraag en antwoord

Is het adviesgesprek echt gratis?

Ja, het adviesgesprek is helemaal gratis.  

Zit ik ergens aan vast na het adviesgesprek?

Nee, je zit nergens aan vast nadat je het adviesgesprek met mij hebt gehad.

Kan ik het adviesgesprek aanvragen wanneer ik nog niet zeker weet hoe ik met mijn voeding aan de slag wil gaan?

Je kunt het adviesgesprek aanvragen, ook als je nog niet weet hoe je het wilt gaan aanpakken. Tijdens het traject kun je hier samen met de voedingscoach aan werken.

Moet ik me voorbereiden op het adviesgesprek?

Nee, je hoeft je niet voor te bereiden voor het adviesgesprek. Mocht je al weten wat je wilt gaan doen, dan is het handig om van te voren een voedingsdagboek bij te houden.

Is de praktijkruimte makkelijk bereikbaar en kan ik er parkeren?

De praktijkruimte ligt in een klein winkelcentrum in Noord-Eindhoven. Het is makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Parkeren kun je gratis voor de deur, maar ook in de gratis parkeergarage onder het tegenoverliggende plein.

Wat gebeurt er na afronding van een voedingstraject op maat?

Na het voedingstraject op maat heb jij geleerd hoe je zelfstandig volgens een gezond voedingspatroon kunt eten. Mocht je nog behoefte hebben aan regelmatige begeleiding dan is een strippenkaart een goede optie voor jou. Dit zijn 10 consulten voor een gereduceerd tarief

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: op afspraak

Contact

De Betere Eter

Ouverture 91

5629 PS Eindhoven

06-24824874

info@betere-eter.nl

Meer informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK: 74755870

BTW: NL001837178B91