Heb jij ook last van vermoeidheid, hoofdpijn, huidproblemen of andere vage steeds terugkerende klachten?

Hoe vervelend is het om iedere dag vermoeid op te staan? En dan ook nog de hele dag oppeppende middelen te moeten nemen om je een beetje energiek te blijven voelen.
Wat zou het toch fijn zijn om je gewoon weer goed, fit en gezond te voelen met een mooie huid. Je nergens voor schamen en gewoon de deur uitgaan zonder zorgen over je darmen, die weer eens opspelen!

Steeds meer mensen ervaren op steeds jongere leeftijd allerlei gezondheidsklachten. Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken blijkt, dat laaggradige of chronische ontstekingen en een tekort aan essentiële voedingsstoffen in de meeste gevallen de oorzaak is.
Ruim 95% van de bevolking heeft last van laaggradige ontstekingen, die te meten zijn met een vetzurentest.

Wat kunnen de gevolgen zijn van laaggradige ontstekingen?

Op termijn kan dit leiden tot vage klachten zoals vermoeidheid, stemmingswisselingen, moeite met afvallen en slaapproblemen. Maar ook tot welvaartsziekten zoals MS, Crohn, Colitis Ulcerosa, diabetes type 2, Alzheimer, Parkinson, depressie, reumatoïde artritis, hooikoorts, astma, COPD, botontkalking, aderverkalking, spataderen, hoge bloeddruk, beroerte en hartfalen.

Wat gaan we tijdens dit meten = weten traject doen?

Om erachter te komen of jij ook last hebt van laaggradige ontstekingen en/of een tekort aan voedingsstoffen gaan we twee droge bloedtesten doen, waarvan je een labuitslag ontvangt. Vervolgens bespreken we de resultaten en ontvang je een op maat gemaakt advies.

 

Wat ontvang je?

– Een Vetzuren Test met een persoonlijk rapport bestaande uit 21 pagina’s

– Een D3 Test met uitslag voorzien van  jouw D3 waarde

– Een consult met uitleg en advies over beide uitslagen

De kosten van dit traject zijn €120,-.

Vraag en antwoord

Is het adviesgesprek echt gratis?

Ja, het adviesgesprek is helemaal gratis.  

Zit ik ergens aan vast na het adviesgesprek?

Nee, je zit nergens aan vast nadat je het adviesgesprek met mij hebt gehad.

Kan ik het adviesgesprek aanvragen wanneer ik nog niet zeker weet hoe ik met mijn voeding aan de slag wil gaan?

Je kunt het adviesgesprek aanvragen, ook als je nog niet weet hoe je het wilt gaan aanpakken. Tijdens het traject kun je hier samen met de voedingscoach aan werken.

Moet ik me voorbereiden op het adviesgesprek?

Nee, je hoeft je niet voor te bereiden voor het adviesgesprek. Mocht je al weten wat je wilt gaan doen, dan is het handig om van te voren een voedingsdagboek bij te houden.

Is de praktijkruimte makkelijk bereikbaar en kan ik er parkeren?

De praktijkruimte ligt in een klein winkelcentrum in Noord-Eindhoven. Het is makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Parkeren kun je gratis voor de deur, maar ook in de gratis parkeergarage onder het tegenoverliggende plein.

Wat gebeurt er na afronding van een voedingstraject op maat?

Na het voedingstraject op maat heb jij geleerd hoe je zelfstandig volgens een gezond voedingspatroon kunt eten. Mocht je nog behoefte hebben aan regelmatige begeleiding dan is een strippenkaart een goede optie voor jou. Dit zijn 10 consulten voor een gereduceerd tarief

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: op afspraak

Contact

De Betere Eter

Ouverture 91

5629 PS Eindhoven

06-24824874

info@betere-eter.nl

Meer informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK: 74755870

BTW: NL001837178B91