Persoonlijke voedingscoach

Sinds 2014 ben ik gediplomeerd Voedingsdeskundige en heb ik mijn eigen praktijk gestart waarin ik me richt op mensen met onder andere overgewicht en een ongezond eetpatroon.

Ik kijk naar wat de persoon nodig heeft en ga samen met de klant aan het werk om een passend en blijvend werkend voedingspatroon eigen te maken. Het betreft hier dus geen crashdieet, maar afvallen op een gezonde manier!

Intensieve persoonlijke begeleiding en bewustwording zijn belangrijke onderdelen van mijn voedingstrajecten. Daarnaast kan ik testen welke essentiële voedingsstoffen een lichaam tekort komt en maak ik eventueel gebruik van natuurlijke supplementen.

In 2022 heb ik mezelf gespecialiseerd in Emotie-eten. Ik vind het belangrijk om naast het gedrag van mensen ook te kijken naar gedachten en gevoelens en hieraan te werken.
In 2023 heb ik de specialisatie voeding tijdens de overgang behaald. Zo probeer ik steeds de focus te leggen op de hulpvragen die ik in de praktijk tegenkom!  

Dit is met name ook de reden dat ik in februari 2023 gestart ben met behandelingen met de Lipo Laser, genaamd Detox Body Program.  In de praktijk blijkt dat niet iedereen alleen met gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging kan afvallen. 
De Lipo Laser ondersteunt daarbij door vetcellen open te maken, zodat het vet eruit kan en door het lichaam kan worden afgevoerd. 
De resultaten zijn geweldig en na 1 behandeling al aantoonbaar.

En als laatste mooie aanvulling ga ik in mei 2024 starten met BIOSLIMMING. Dit is een Multi Award winnende behandeling, die zich met name richt op verminderen van cellulite, versteviging en verstrakking van de huid en is direct en blijvend zichtbaar na 1 behandeling.   

Emmy Frederiks

Voedingsdeskundige

Hoe zou jij het vinden om persoonlijke ondersteuning te krijgen bij het veranderen van je voedingspatroon?

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: op afspraak

Contact

De Betere Eter

Ouverture 91

5629 PS Eindhoven

06-24824874

info@betere-eter.nl

Meer informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK: 74755870

BTW: NL001837178B91