Over mij

Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Emmy Frederiks en ik woon in Eindhoven. Ik ben opgeleid tot Office Manager, maar het kantoorwerk ligt mij niet. Ik ben een “mensen-mens” en wil mensen graag helpen, begeleiden, motiveren en adviseren. In 2014 heb ik mijn diploma Voedingsdeskundige gehaald. Omdat ik altijd al bezig was met voeding en gezondheid is deze studie een mooie aanvulling op mijn leefstijl. Niet lang daarna ben ik gestart met ‘De Betere Eter’ en begeleid ik mannen en vrouwen van jong tot oud, met eventuele klachten, naar hun doel. Ik werk samen met Only SHE Fitness en Studio Dynamis. Ik ben regelmatig aanwezig bij het Feel Good Centre Eindhoven, waar ik mijn praktijkruimte heb.

Wat doe ik?

Ik help mensen om hun leef- en eetpatronen te veranderen en te verbeteren. Ik geef persoonlijk voedingsadvies aan de hand van een op maat gemaakt weekmenu. Dus of je wilt afvallen, aankomen, je cholesterol wilt verlagen, fit wilt worden, gewoon een opzet wilt hebben voor een gezond voedingspatroon of wat dan ook je bent altijd van harte welkom!

Hoe kom je in contact met mij?

Je mag mij bellen, mailen, WhatsAppen of een bericht via Facebook of Instagram sturen voor een afspraak of voor meer informatie. Become the fittest version of yourself!!

Emmy Frederiks Voedingsdeskundige