Blogs

 1. Hoe ben je met De Betere Eter in aanraking gekomen?
  Ik ben Emma en ik sport bij Only SHE Fitness. Daar bieden ze de mogelijkheid aan om voedingsadvies te krijgen en zo ben ik terecht gekomen bij Emmy. Ik zag geweldige resultaten bij mede sporters en zag dit als een kans om te veranderen in een betere eter!

 2. Wat vind je van de begeleiding en advisering door Emmy?
  Emmy heeft goed geluisterd naar mijn wensen en mijn doelen. Ik praat ook heel open met Emmy over wanneer ik iets lekkers heb gepakt of in de week iets meer heb gepakt dan mocht. Ik heb geleerd dat ik dit niet moet zien als een tegenslag want dit is geen dieet maar een verandering voor de rest van je leven. En tuurlijk horen daar lekkere dingen bij of een etentje!  
  Ik voel me ook erg op mijn gemak bij haar en ze moedigt je ook zeker aan!

 3. Kun je iets vertellen over hoe je ervaring is met het traject en de voedingsschema’s?
  Het voelt echt niet als een dieet. Integendeel, ik ben nu lekkerder aan het eten dan te voren. Ik eet nu weer gekookte aardappelen, terwijl ik altijd dacht dat koolhydraten slecht voor je waren. Het gaat om de porties! Ik ben ook verschillend voedsel gaan proberen, omdat ik zelf een moeilijke eter ben. Zo heb ik precies geleerd hoe ik gezond kan eten en toch vol zit gedurende de dag.

 4. Wat heb je al bereikt?
  Ik had nooit verwacht dat ik zoveel kon veranderen qua uiterlijk in een korte tijd.  
  Kort samengevat, mijn leven is zeker veranderd. Nu ik gezonder eet, voel ik me veel beter in mijn vel! Dus mentaal en lichamelijk is er enorm veel verschil bij mij.

Hoe zou jij het vinden om persoonlijke ondersteuning te krijgen bij het veranderen van je voedingspatroon?

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: op afspraak

Contact

De Betere Eter

Ouverture 91

5629 PS Eindhoven

06-24824874

info@betere-eter.nl

Meer informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK: 74755870

BTW: NL001837178B91