Blogs

Een verrassende uitspraak of niet? De laatste jaren hebben we alleen maar gehoord dat koolhydraten slecht zijn, omdat het zetmeel snel wordt afgebroken en omgezet wordt in suiker dat in je bloedbaan terecht komt.

Hieronder tips hoe je ervoor zorgt dat het zetmeel uit o.a. aardappelen, rijst en pasta geen bloedsuikerbom meer is.

  • Laat de aardappelen, pasta en rijst na het koken afkoelen; het zetmeel is dan geen bloedsuikerbom meer. Het kan dan juist je bloedsuiker stabiliseren en je immuunsysteem en darmbacteriën oppeppen!
  • Volkorenbrood: vries het brood eerst in en rooster het daarna. Een groter deel van het zetmeel wordt hierdoor resistent.

Hoe zou jij het vinden om persoonlijke ondersteuning te krijgen bij het veranderen van je voedingspatroon?

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: op afspraak

Contact

De Betere Eter

Molièrelaan 17

5629 PG Eindhoven

06-24824874

info@betere-eter.nl

Meer informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK: 74755870

BTW: NL001837178B91