Benodigdheden voor 4 personen:
– 400 gr broccoli
– 8 volkoren lasagnevellen
– 200 gr kipstukjes
– 250 gr ricotta
– 1 el citroensap
– 1 bosje basilicum
– 4 el gemengde pitten
– 3 el parmezaanse kaas
– zout en peper
– olijfolie
Bereiding:
1) Snij de broccoli in kleine stukjes en kook deze beetgaar.
2) Bak de kipstukjes in olijfolie.
3) Meng de ricotta met het citroensap en snij de basilicum fijn. Voeg deze toe aan de ricotta.
4) Leg in de ovenschaal onderop de helft van de kipstukjes. Daarbovenop leg je de helft van de broccoli.
5) Bedek dit met 4 vellen lasagne en bestrijk met de helft van het ricottamengsel.
6) Daarna herhaal je stap 4 en 5. De kaas en pitten erbovenop.
7) Verwarm de lasagne 25 minuten op 180 graden.