Blogs

Als je geen overgewicht hebt, hoef je niet af te vallen!

Als we een gezond BMI hebben, dan hoeven we ons geen zorgen te maken over ons gewicht of over ons vetpercentage, toch?

In het geval van deze jonge vrouw niet. Hoewel zij volgens de weegschaal geen overgewicht heeft, heeft zij wel iedere dag last van het vet op haar buik.

Ze kwam tot de conclusie dat ze zelf niet precies wist wat ze moest doen, maar dat het verstandig zou zijn om eens iemand naar haar voedingspatroon te laten kijken.

De eerste stap: Voedingsdagboek bijhouden en intake met voedingscoach

De allereerste stap die ze nam was een adviesgesprek aanvragen met de voedingscoach. Tijdens deze intake werd al gauw duidelijk wat ze in haar eetpatroon zou kunnen veranderen.
Door de tips en adviezen van de voedingscoach kon ze direct praktisch aan de slag, wat haar al gewichtsverlies en een beter gevoel opleverde.

De tweede stap: Starten met het 8-weekse voedingstraject 

Getriggerd door de adviezen van de voedingscoach en de directe resultaten ging ze gemotiveerd van start met het volgen van een voedingsschema, speciaal voor haar gemaakt.
Ze maakte zich binnen de kortste tijd een patroon van goede voeding eigen. Ze maakte bewuste keuzes en als ze een keer van het schema moest afwijken, pakte ze het direct daarna weer op.
Door dit nieuwe patroon begon ze langzaam verandering in haar kleding rond haar buik te voelen.

Een nieuwe leefstijl

Door de wekelijkse contactmomenten met haar coach, vanwege haar persoonlijke resultaat en de lekkere variatie in haar voedingsschema’s, kwam ze tot de conclusie dat ze op deze manier de rest van haar leven wilde blijven eten.

Ze is 4 kilo lichter dan toen ze op de oude manier at. Ze heeft haar vetpercentage van ruim 28% naar 18% omlaag gebracht (omgerekend is dat 7,2 kg) en haar spiermassa is met 3 kg verhoogd.

Kijk op Gratis adviesgesprek – De Betere Eter (betere-eter.nl) hoe jij je kunt aanmelden voor een gratis adviesgesprek. Of schrijf je in voor een 8-weken voedingstraject.

Hoe zou jij het vinden om persoonlijke ondersteuning te krijgen bij het veranderen van je voedingspatroon?

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: op afspraak

Contact

De Betere Eter

Ouverture 91

5629 PS Eindhoven

06-24824874

info@betere-eter.nl

Meer informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK: 74755870

BTW: NL001837178B91