Blogs

Deze gezonde en veganistische (als je plantaardige melk gebruikt) lekkernij is makkelijk te maken. Het kost niet veel tijd en je kunt toch met een goed gevoel genieten van zoetigheid, die ook nog eens zorgt dat je voedingsstoffen binnenkrijgt.
Dankjewel Allerhande voor dit lekkere recept!

Hoe maak je het?

Stap 1: Doe 145 gr havermout, 100 gr dadels, 100 gr amandelmeel en 75 ml (plantaardige) melk in de keukenmachine en maal tot een iets plakkerig mengsel.

Stap2: Snijd 50 gr dadels in stukjes.

Stap 3: Meng 1 tl bakpoeder, 30 gr havermout, 55 gr amandelschaafsel, de dadelstukjes, 1,5 tl kaneel en een snufje zout door elkaar.

Stap 4: Voeg hier vervolgens het mengsel van stap 1 en 145 gr frambozen (uit diepvries) aan toe en kneed tot het goed is gemengd.

Stap 5: Verdeel dit mengsel over een bakblik of ovenschaal, die bedekt is met bakpapier, en druk het geheel goed aan.

Stap 6: Verdeel 30 gr frambozen erover en druk in het mengsel.

Stap 7: Bak 30 minuten in een oven op 180 graden en laat daarna een uur afkoelen.

Stap 8: Snijd in 12 stukken en bewaar in een afgesloten koektrommel.

Hoe zou jij het vinden om persoonlijke ondersteuning te krijgen bij het veranderen van je voedingspatroon?

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: op afspraak

Contact

De Betere Eter

Ouverture 91

5629 PS Eindhoven

06-24824874

info@betere-eter.nl

Meer informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK: 74755870

BTW: NL001837178B91