Blogs

Lieke Panken  raadt De Betere Eter aan.

16 april om 13:24  · Ik ben nu met behulp van Emmy 14 kg afgevallen, zonder maar 1 dag een dieet te volgen! Normaal eten, gezondere keuzes maken en nog steeds genieten van mijn momentjes/feestjes/en elke week een zussenavond met een wijntje. Dit kan ik de rest van mijn leven volhouden! Echt een aanrader voor iedereen! Een gezonde manier van afvallen zonder dieet en ondertussen dus gewoon blijven genieten, wie wil dat nou niet? Emmy, ik laat je nog steeds niet los maar ik ben echt zo blij met jou! Dankjewel!

Hoe zou jij het vinden om persoonlijke ondersteuning te krijgen bij het veranderen van je voedingspatroon?

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: op afspraak

Contact

De Betere Eter

Ouverture 91

5629 PS Eindhoven

06-24824874

info@betere-eter.nl

Meer informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK: 74755870

BTW: NL001837178B91