Blogs

Frieda van Ginkel

1 review

een dag geleden

Over het algemeen heeft beweging/sport 20% effect op ons lichaamsgewicht en voeding 80%. Daarom ben ik samen met Emmy gestart met een gezond, goed en gebalanceerd voedingspatroon. Mijn doel was een stukje afvallen, maar vooral ook een gezond eetpatroon krijgen dat ik ook kan volhouden. Emmy heeft mij op sleeptouw genomen om dit te bereiken. Daarbij heeft zij altijd met een vriendelijke en doelbewuste aanpak een gezond voedingspatroon voor ogen weten te houden. Het is een gezond patroon wat ik zeker ga voortzetten om niet aan te komen!

Dank je wel Emmy voor je geduld en hulp.

Hoe zou jij het vinden om persoonlijke ondersteuning te krijgen bij het veranderen van je voedingspatroon?

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: op afspraak

Contact

De Betere Eter

Ouverture 91

5629 PS Eindhoven

06-24824874

info@betere-eter.nl

Meer informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK: 74755870

BTW: NL001837178B91