Blogs

Benodigdheden voor 4 personen:

  • 350 gr mager rundvlees of mager rundergehakt
  • 2 uien
  • 1 el olijfolie
  • Bouillon(poeder) en kruiden
  • 1 kilo aardappelen
  • 0,5 rode kool of 1 pot rode kool
  • 2 appels
  • 50 gr geraspte kaas 30+

Bereidingswijze:

  1. Bak het vlees aan in de olijfolie en voeg de ui toe. Bak mee tot deze glazig is.
  2. Doe er de bouillon en kruiden bij naar smaak.
  3. Kook de aardappels in ongeveer 20 min en maak er puree van.
  4. Als je verse rode kool gebruikt, snij deze dan in kleine stukje en kook deze ook ongeveer 20 min.
  5. Verwarm de oven op 220 graden en snijd de appel in dunne plakjes.
  6. Doe het vlees in een ovenschaal en leg hier de rode kool en appel op.
  7. Dek dit geheel af met de aardappelpuree en bestrooi met de kaas.
  8. Zet dit voor ongeveer 20 min in een voorverwarmde oven.

Hoe zou jij het vinden om persoonlijke ondersteuning te krijgen bij het veranderen van je voedingspatroon?

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: op afspraak

Contact

De Betere Eter

Molièrelaan 17

5629 PG Eindhoven

06-24824874

info@betere-eter.nl

Meer informatie

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK: 74755870

BTW: NL001837178B91