Ingrediënten voor 4 personen
- 400 g champignons
- 2 rode uien
- 1 zak paprikamix
- 3 el milde olijfolie
- 1 el Euroma by Jonnie Boer Funghi Trifolati specerijenmelange
- 4 volkorenpita’s
- 150 g verse geitenkaas naturel
- Snijd de champignons elk in 6 parten en de rode uien in parten van ca. 1 cm. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen van ca. 1 cm.
- Verhit de olie in een grote hapjespan en roerbak de champignons met de funghi trifolati 5 min. op hoog vuur. Voeg de ui en paprika toe en bak nog 5 min. op middelhoog vuur. Zet het vuur uit.
- Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verkruimel de geitenkaas boven de groenten en schep om. Verdeel over de pitabroodjes en serveer direct (met dank aan Allerhande).